Profilom 2017. október 24. Kedd - Salamon

Ebben hozhat javulást egy jakuzzi az életedben


A masszázsmedence vásárlás anyagi és logisztikai áldozatot is követel, de a befektetett energiáért cserébe olyan kényelmi pluszokat ad az életedhez, mely alapvetően reformálja meg a pihenésről való gondolkodásodat.

Család

A masszázsmedence egyedül is maximálisan élvezhető, de társasággal még jobban kihasználhatóak a különleges kiegészítői. A látványelemként sem utolsó szökőkutak, a színes világítás és az audiorendszer a hét minden napján parti hangulatot visz a kertbe. A családdal együtt töltött minőségi idő élvezetes és észrevétlen módon növelhető a medence segítségével.

Egészség

Pozitív élettani hatásainak köszönhetően a medence a család minden tagjának segíthet az egészségmegőrzésben és -fejlesztésben. A fiatal sportolók bemelegítéshez vagy nyújtáshoz használhatják, az idősebbek fájó ízületeiket kényeztethetik, a keményen dolgozók pedig stressz csökkentésért fordulhatnak a forró víz nyugtató erejéhez.

Wellness

Sport mellett, sőt akár ahelyett is hatékonyan alkalmazható a masszázsmedence. A vízi jóga tökéletes kezdőknek, a mozgást aktívan űzők számára pedig beépíthető az edzéstervbe a medence kínálta masszázs. Így elkerülhetőek a balesetek, a húzódások és az izomláz.

Ha szeretné otthonában élvezni a masszázsmedence jótékony hatásait, látogasson el a SpaTrend bemutatótermeinek egyikébe, ahol most újévi kedvezményekkel vásárolhatja meg álmai jakuzziját.

Írta: Peitli Csilla
További cikkek a szerzőtől
 Facebook