Egy személyes pradicsom: polyrattan napozóágy

A jót másokkal megosztani nagy öröm, de vannak olyan pillanatok, amikor az ember egyedüllétre vágyik. Ha szeretne csak magára koncentrálni és maximálisan kiélvezni a kültéri pihenés minden örömét, akkor az egy személyes Luxor napozóágy csak Önt várja.


A Luxor termékcsalád elegáns, kényelmes és lágy vonalvezetésű megjelenésébe tökéletesen illeszkedik a napozóágy, amely minden túlzás nélkül a kert vagy a terasz ékköve lehet. Az erős alumínium váz, a természetközeliséget nyújtó polyrattan és az időjárásálló vászonhuzat megteremti az időtlen luxus képzetét, amelybe csak bele kell ülni.

A csendes félrevonulások és zavartalan pihenések helyszíneként a Luxor napozóágy kényelmet és személyre szabhatóságot ígér. Erről az automatikusan és fokozatmentesen állítható gázrugós háttámla gondoskodik, így erőfeszítés nélkül helyezheti a legnagyobb kényelembe magát, akár olvasni, akár koktélt iszogatni szeretne a természet ágy ölén.

A tíznapos SpaTrend Expo tökéletes lehetőséget kínál arra, hogy ön is megismerhesse az otthoni wellness kiegészítők sokszínű választékát:látogasson el a május 4. és 13. között megrendezésre kerülő tavaszköszöntő SpaTrend Expóra SpaTrend Expóra, ahol exkluzív ajánlatok keretein belül válogathat az első osztályú kültéri kikapcsolódást kínáló termékek között.