Profilom 2017. december 11. Hétfő - Árpád

Emeld új szintre a pihenést: használj illataromát


Ha masszázsmedencében eltöltött minőségi időt szeretnéd még tovább fokozni, vesd be az illataroma kristályokat, melyek luxus szintre emelik a relaxációs pihenést. A lazító, kényeztető fürdő sosem volt még ilyen idilli.

Az Aquafinesse gyártotta Spa de Luxe kristályok négy illatvariációban érkeznek. A fantázianévvel ellátott levegő, tűz, víz, föld illatok a természettel való harmóniát erősítik és segítik a gondolati elmélyülést. A négyféle fürdősó kifejezetten masszázsmedencéhez lett kifejlesztve, így használatuk teljesen biztonságos, még rendszeres alkalmazásuk sem okoz semmiféle károsodást a mechanikában vagy a héjban.

A külön csomagban érkező illatokból célszerű egyszerre csak egyet használni, így jobban érvényesülhet a diszkrét aromák nyugtató vagy épp élénkítő hatása. Alkalmazásuk nagyon egyszerű, semmilyen különleges tárolót vagy technikát nem igényel. Alkalmanként 4 evőkanál fürdősót kell a vízbe szórni, majd a befúvók bekapcsolásával elkeverni a vízben, hogy azonnal élvezhesd a meleg, illatos víz kényeztetését.

Írta: Peitli Csilla
További cikkek a szerzőtől
 Facebook