Fergeteges jakuzzi vásárral zárul a kerti bútor és jakuzzi kiállítás

Elkezdődött az igazi nyár, egyre több időt tölthetünk a szabadban, ami a kert tulajdonosok számára nem csak a kert gondozását, hanem a pihenést is jelenti.


Elkezdődött az igazi nyár, egyre több időt tölthetünk a szabadban, ami a kert tulajdonosok számára nem csak a kert gondozását, hanem a pihenést is jelenti.

A kerti pihenés elengedhetetlen kellékei a kényelmes, és minden igényt kiszolgáló kerti bútorok. A SpaTrend Kerti bútor és jakuzzi kiállításán és vásárán hatalmas kerti bútor kínálattal találkozhattak az érdeklődők a hét folyamán. A kárpitos ülőbútorok mellett több személyes étkező garnitúrák, árnyékolók közül válogathatnak az érdeklődők. A letisztult, minimál stílusú Jati&Kebon valamint klasszikus polyrattan Ethos ülőalkalmatosságok között bárki könnyedén megtalálhatja azt a bútort, mely tökéletesen illi terasza, kertje stílusához.

 

A kerti bútor és jakuzzi kiállítás egy fergeteges jakuzzi vásárral ér véget, hiszen a minőségi kerti pihenés nem lenne teljes a masszázsmedence kellemes habjai nélkül. Május 28-án, vasárnap a bútorok mellett a jakuzziké lesz a főszerep! A világ talán legjobb masszázsmedencéivel, a Hot Spring legújabb modelljeivel várják a látogatókat a Hot Spring szakértői.

A rendezvényen első kézből tudhatja meg, milyen pozitív élettani hatása van a masszázsmedence használatnak. Ha kedvet érez, akár ki is próbálhatja a Hot Spring jakuzzik egyikét, hogy személyes tapasztalat útján választhassa ki azt a modellt, mely hosszú éveken át teszi majd pihentetőbbé mindennapjait!

Címkék: