Profilom 2017. augusztus 20. Vasárnap - Alkotmány Ünnepe, István

Hasznos tippek jakuzzi használathoz a hosszú hajúaknak


A vízben úszkáló és az ujjakra tekeredő hosszú hajszálak különösen bosszantóak lehetnek egy lazító fürdőnél, de kiszűrni őket borzasztóan nehéz. Mit tehetsz az elvátolításukért és hogyan előzd meg a vízbe kerülésüket? Ezekhez adunk tanácsot.

Apró trükkökkel nagyon könnyen minimálisra szorítható a vízben található kóbor hajszálak száma. Rövid és hosszú hajúaknak egyaránt ajánlott egy gyors fésülködés a vízbe lépés előtt. A hosszú hajjal rendelkezők ezt még megtoldhatják egy csinos konty készítésével, de ha nem is kontyba rendezik a hajukat, mindenképpen fogják föl, hogy minél kevésbé érintkezzen a vízel a hajkorona.

A nagyon elszántak hordhatnak úszósapkát, de ez sokakat zavar a teljes kikapcsolódásban, ezért ehelyett inkább a hajszálak szűrésére koncentráljuk. A szűrőn átsurranó vékony szálacskák könnyen összeszedhető válnak, ha a szűrőházba beleteszel pár kiszuperált tenisz labdát. A bolyhos felület magához vonzza és ott is tartja a hajat, a szőrt és a különféle olajos, krémes szennyeződéseket.

A lábdákat időnként érdemes cserélni vagy tisztíani, hogy újra teljes felületükkel álhassanak a szűrés szolgálatába.

Szerezd be masszázsmedencédet most kedvezményes áron!

Írta: Peitli Csilla
További cikkek a szerzőtől
 Facebook