Hasznos trükk medence feltöltéskor

A masszázsmedencék kellemes kikapcsolódást és hasznos rekreációs időtöltés jelentenek az egész családnak. A modern készülékek üzemeltetése már szinte teljesen automatikus, minimális kontrollt és beavatkozást igényel, de azért van még olyan terület, ahol jól jön az emberi beavatkozás. A medence feltöltése pont ilyen.


Szerencsére évente csak pár alkalommal van szükség a medence teljes vízcseréjére, ilyenkor azonban érdemes rászánni egy egész napot, hogy az alapos takartítás mellett a feltöltést se kelljen elkapkodnia. 

A medence feltöltése elméletben nem igényel személyes jelenlétet, de mivel egy meglehetősen hosszú folyamatról van szó, könnyű belemerülni valamilyen más tevékenységbe és teljesen elfeledkezni a medencéről. Ennek elkerülése érdekében már a feltöltés megkezdésekor állítson be magának a telefonjára riasztást, hogy bizonyos idő elteltével figyelmeztesse a vízmagasság ellenőrzésére. Egy ott hagyott medence nemcsak magas vízszámlát okozhat, de akár az eletronikában is okozhat problémát. Kerülje el előrelátással!

A tíznapos SpaTrend Expo tökéletes lehetőséget kínál arra, hogy ön is megismerhesse az otthoni wellness kiegészítők sokszínű választékát: látogasson el a tavaszköszöntő SpaTrend Expóra, ahol személyesen is megtekintheti a HotSpring legújabb berendezéseit és a Softub puhafalú, könnyen telepíthető masszázsmedencéit, valamint exkluzív ajánlatok keretein belül válogathat az első osztályú kültéri kikapcsolódást kínáló termékek között.