Hogyan válasszunk masszázsmedencét, hogy mindig tiszta legyen a víze?

A modern, profi masszázsmedencék nem csak azért olyan népszerűek, mert magasabb szintre emelik a minőségi pihenést, és otthon is lehetővé teszik a relaxáló masszázst. Azért is, mert kiváló gépezetként az év 365 napján első osztályú minőséget nyújtanak.


A zavartalan masszázsmedencés élményhez nemcsak a változatos programok, a víz alatti világítás és a vízesés megnyugtató zaja tartozik, hanem a mindig megbízható melegítés, keringetés és víztisztítás. A Caldera Spas medencék mindháromban az élen járnak, köszönhetően kiváló és hatékony rendszereiknek. Ezek közé tartozik a vízszűrő rendszerük.

A több szűrőt is tartalmazó rendszer a hatalmas felületen végzi a víztisztítást, hála az erősen barázdált szűrőfejeknek. Ezek a barázdák növelik a szűrési felületet, és csökkentik a medencetérbe visszajutó szennyeződések, mikroorganizmusok számát. A szűrők rendszeres tisztítása mellett, a medence elvégzi a többit, hogy a víz bármikor fürdésre alkalmasra lehessen.

Caldera Spas bemutatótermi készletének exkluzív kiárusításával szeretne mindenkit a kipihentebb és egészségtudatosabb életmód felé mozdítani: regisztráljon a weboldalon, s látogasson el a MAXCity-be, hogy élőben is megtekintse a masszázsmedencék széles választékát.