Hogyan válasszunk megfelelő jakuzzit?

Egy masszázsmedence telepítése életre szóló döntés. megváltoztatja a mindennapjainkat, képes az egész család életminőségét nagyságrendekkel magasabb színvonalra emelni. Feltéve, ha jól választunk. összeállításunkkal ezért igyekszünk segíteni a választásban, hogy mindenkinek csak öröme teljék benne.


Egy masszázsmedence telepítése életre szóló döntés. megváltoztatja a mindennapjainkat, képes az egész család életminőségét nagyságrendekkel magasabb színvonalra emelni. Feltéve, ha jól választunk. összeállításunkkal ezért igyekszünk segíteni a választásban, hogy mindenkinek csak öröme teljék benne.

A vízsugarak és a forró, nyugtató fürdő megemeli a test hőmérsékletét, kitágítja a vérereket, így elősegítve az oxigén áramlását az izmokban és az agyban. A vízáram felhajtóereje csökkenti a testsúlyt, enyhíti a sajgó ízületekre nehezedő nyomást és a súlytalanság megnyugtató érzését kölcsönzi. Közben lazulnak az izmok, endorfin szabadul fel, mely a test természetes fájdalomcsillapítója, és kilazult testünket-lelkünket átadhatjuk a boldogság pillanatainak.

Persze mindezt szeretteink társaságában is élvezhetjük, hiszen egy többszemélyes medence kiválóan alkalmas egy izgalmas traccsparti megszervezésére is, amikor kellemesen ellazulva, egy-két pohár üdítővel vagy koktéllal fűszerezve a lubickolást, a finoman bizsergető vízsugarak kényeztetése mellett családtagjaink vagy barátaink társaságának is örülhetünk. Arról nem is beszélve, hogy csemetéink legkedveltebb szórakozása lesz a masszázsmedencében való pancsolás, a különböző vízáramok, nyakzuhanyok, vízesések kihasználása, az egészséges és boldogító lubickolás. Mindezeket figyelembe véve bocsássuk tehát a kérdést szavazásra a családban! A döntés egyhangú lesz: vásároljuk masszázsmedencét!

Melyiket válasszuk?

Amint megszületett a döntés, hogy megvesszük az áhított medencét, máris újabb komoly döntés előtt állunk. Hiszen a széleskörű kínálatban nem könnyű eligazodni, és számos szempontot kell figyelembe venni ahhoz, hogy hosszú távon megelégedéssel használjuk a medencénket, s ne az otthonukba való betelepítése után derüljön ki: „nem ilyen lovat akartunk”… – és sok költséggel nem örömforrást vásároltunk magunknak, hanem egy csomó bosszúságot. Ezek elkerülésére néhány fontos szempontot mindenképpen vegyünk hát figyelembe!

Fontos a jó forgalmazó…

Olyan medencét keressünk, amely jó felépítésű, kiváló minőségű alapanyagokból és alkatrészekből készült, valamint egy szakmailag elismert értékesítő, illetve gyártó áll mögötte.  Sokat elárul a megbízhatóságról a piacon eltöltött idő, illetve a cég hírneve, melyről az interneten fellelhető referenciákból tájékozódhatunk. A jó választás érdekében jól kell megválasszuk a kereskedőt is, vagyis azt a céget, amelyiknél a medencét megvásároljuk. Csakis olyan céghez forduljunk, amelyik régóta van a piacon, jó referenciákat tud felmutatni, és helyszíni felmérést végez, valamint szakszervizt biztosít a szükséges alkatrészekkel együtt. Ne válasszunk katalógusból vagy interneten! Itt tájékozódhatunk ugyan, de ne csak virtuálisan vegyük szemügyre a medencét.

Mindenképpen menjünk el a cég bemutatótermébe és ott „élőben” válogassunk a különböző típusok, modellek között. Sőt! Fürdőruhával felszerelkezve induljunk el, s a kiszemelt modellt még a kereskedőnél próbáljuk ki: nemcsak az üres, hanem a vízzel teljesen feltöltött medencét is teszteljük. Erre a komolyabb forgalmazók természetesen lehetőséget biztosítanak. Így meg- tapasztalhatjuk az élményt, amit a masszázsmedence nyújt, kipróbálhatjuk az üléseket, a kényelmi fokozatot, a bugyborékoló víz, a befúvók hatását – hasonlítsuk össze a különböző modelleket egymással. Saját időnk és energiánk megtakarítása érdek- ében olyan medencét válasszunk, amely használatra mindig kész, nem kell csobbanás előtt felfűteni, mert automatikusan tartja a fürdőzésre alkalmas hőfokot. 

A cikk további része a Spa&Trend magazin 2014/1 számában olvasható. Megrendelhető a hedi.zentay@spatrend.hu email címen. Megvásárolható a Shell, Mol, OMW benzinkutakon és a Relay/Inmedio hírlapárusoknál.

Jakuzzi kiállitás és Vásár 2015. Kattints ide a részletekért!

Címkék: