Profilom 2017. december 16. Szombat - Etelka, Aletta

Így hosszabbítsd meg a jakuzzi szűrő életét


Ahhoz, hogy a masszázsmedencés fürdőzés zavartalan kikapcsolódás lehessen, jó minőségű, tiszta vízre van szükséged, amihez előfeltétel egy gyakran tisztított, jól működő szűrő. A szűrő alapos tisztítása kézzel végezve nem egy könnyű munka, ezért vedd igénybe az AquaFinesse tablettás segítségét.

A 20 db tablettát tartalmazó csomag szinte teljesen leveszi a válladról a szűrő tisztításának nehézkes feladatát. Ha számodra fontos, hogy minél kevesebb időt töltsd ezzel, és több időd maradjon a fürdésre, akkor az AquaFinesse Filter Cleanerre számíthatsz. Még a zsíros szennyeződéseket is feloldja anélkül, hogy bármilyen külső beavatkozásra - mondjuk sikálásra - lenne szükség. Elég egy akkora vödröt feltölteni vizzel, amibe belefér a szűrő, majd a tablettát is beledobni. A vízben oldódó tisztítószer ezután elvégzi feladatát, és leoldja a makacs koszt a szűrőről. Ezután már csak egy gyors zuhany kell a szűrőnek, hogy újra tisztán és frissen végezhesse kifogástalan munkáját.

Az alapos és kíméletes tisztítás védi a szűrő sérülékeny részeit, így meghosszabbíthatod élettartamát, és sokáig élvezheted áldásos munkáját.

Ha szeretné megtudni, hogy hogyan lehet az ideális masszázsmedencét kiválasztani, töltse le jakuzzi vásárlási útmutatónkat.

Írta: Peitli Csilla
További cikkek a szerzőtől
 Facebook