Profilom 2017. december 15. Péntek - Valér

Jakuzzi kiegészítők télre


Gyönyörű csillagos ég és minuszok. Nagyjából ez jellemzi a tiszta téli éjszakákat, amikor egy forró vízzel teli jakuzzi igazi áldásnaktűnik. Csakhogy ki kell menni a hidegbe, és a forró vízből kiszállva sem tűnik majd melegnek a levegő. Ilyenkor jönnek jól a télen is használható jakuzzi kiegészítők.

Jakuzzi kiegészítők nagy választékban

Lépcső

A legtöbb medencéhez kapható színben és stílusban passzoló lépcső, mely állja a zord időjárás minden támadását. A kiváló minőségű anyagokból gyártott Caldera kiegészítők gyorsítják a be- és kiszállást, ami télen különösen fontos. A lépcső alsó fokán zavartalanul elfér a papucs, így nem kell lelépni a hideg földre, és más megoldás híján még a törülközé is kerülhet ide, hogy közel legyen kiszálláskor, de mégse legyen annyira közel, hogy összevizezhesd.

Fogas

A nagy törülközők és köntösök ideális helye egy közelben elhelyezett fogas. A könnyen mozgatható kiegészítő több fürdőző esetén is megbrkózik a törülközők mennyiségével, és kilépéskor is közel lesz a meleg ölelés. Nyáron akár meg is száríthatod rajta a vizes holmikat.

Thermo tető

A thermo tető a meleg víz hőmérsékletének szinten tartásában és a téli számlák valamint a felfűtési idő csökkentésében jelentenek nagy segítséget. A hozzájuk kapható elektoromos tetőemelők pedig minimálisra szorítják azt az időt, amit a tető levételével töltened kell, így nem kell kint fagyoskodnod fürdőruhában, míg ezzel bajlódsz vagy túl sokáig magára hagyni a nyitott medencét. A tetőemelővel távolról irányíthatod a nyitást és a zárást, akár a szoba melegéből.

Írta: Peitli Csilla
További cikkek a szerzőtől
 Facebook