Jakuzzitesztünkből kiderült, ez a medence tényleg mindent tud... Na jó, főzni nem

Egy fárasztó héttel a hátam mögött kaptam a titokzatos meghívást a barátainkhoz: szeretnék nekem bemutatni otthonuk egyik legfrissebb büszkeségét, mely minden bizonnyal engem is lenyűgöz. Így kezdődött találkozásom a Hotspring Jetsetterrel.


Egy fárasztó héttel a hátam mögött kaptam a titokzatos meghívást a barátainkhoz: szeretnék nekem bemutatni otthonuk egyik legfrissebb büszkeségét, mely minden bizonnyal engem is lenyűgöz. Így kezdődött találkozásom a Hotspring Jetsetterrel.

 

A vendéglátók persze nem árultak el többet, engem pedig nem hagyott nyugodni a kíváncsiság. Tudom, hogy szenvedélyesen gyűjtik a jó nevű borokat. Talán kóstolóra hívnak? Esetleg új bútort vásároltak? Nem kellett sokáig találgatnom. A mediterrán stílusban kialakított kertjükben ugyanis rögtön felfedeztem a masszázsmedencét, mely tökéletesen illeszkedett a gyönyörű környezetbe. Sötétedett, s a masszázsmedence fényei varázslatos hangulatot teremtettek. Gyorsan átöltöztem, és a hűlő levegővel mit sem törődve, a barátnőmmel együtt nyakig merültem a habokba.

Épp csak elhelyezkedtem a fekvőrészen, és máris, szinte észrevétlenül indultak be a hátamat masszírozó vízsugarak. Azonnal ellazultam. A fejem egy kényelmes párnán pihent, és a nyakamat, valamint a gerincem körüli befeszült izmokat finoman, majd egyre intenzívebben dögönyözte a víz. Barátnőm egyetlen gombnyomásra elindította a vízesést is, közben pedig már az egyik kedvenc jazz-zeném is megszólalt. Ez a mennyország - gondoltam. Közben változtak a fények... Aztán helyet cseréltünk, így most a derekam és a hátam kapott egy alapos masszázst. Szemügyre vettem a medence vezérlőpaneljét, amiről elsőre azt gondoltam, hogy minimum pilótavizsga kell a kezeléséhez. Aztán csak nevettem rajta, hogy milyen egyszerűen és precízen állíthatók a fúvókák és a vízsugarak ereje, a világítás és az MP3-lejátszó. Hallgattam a Bella Fontana vízesés csobogását és mélyeket szippantottam. És egyesek azt állítják, hogy a víznek nincs illata. Pedig dehogyisnem... Könnyed, tiszta illata van... Aztán megtudtam, hogy amit érzek, az a medence különleges ózonrendszerének köszönhető, mely a kristálytiszta vízről gondoskodik.

A pezsegtető élmény után ismét egy erőteljesebb masszázs következett, de ez már a medence harmadik ülőhelyén. Most a lapockám körüli és a hátam alsó szakaszának izomzata volt soron. A fények újból változtak, és a zene is latinosra váltott. A fárasztó hetem a múlt feledésébe merült, és előkerült egy üveg finom bor is a gyűjteményből. Mit tesz egy röpke óra a masszázsmedencében? Csodát. Velem legalábbis ezt tette. Lassan kiszálláshoz készülődtünk. Alaposan kilazulva, könnyedén, a zavaró gondolatoktól megszabadítva léptem ki a Hotspring Jetsetterből. Miközben felvettem az odakészített köntöst, feltűnt, hogy a medence burkolata milyen jól harmonizál a kerti burkolat színével. Hazafelé persze már azon törtem a fejem, hogyan lehetne nekem is jakuzzim. Küszöbön a születésnapom és idén lesz még karácsony is...!

Címkék: