Profilom 2017. augusztus 24. Csütörtök - Bertalan

Jön a náthás korszak, enyhítsd a tüneteket forró fürdővel


Ahogy hűvösebbre fordul az idő, és egyre több időt töltünk négy fal között és zárt ajtók mögött, úgy szaporodnak meg a náthás megbetegedések. A kaparó torok, a piros orr és a könnyező szemek tünetegyüttesét enyhítheti masszázsmedencével.

Amikor a nátha leterít, másra sem vágyunk csak valami meleg italra és egy puha takaróra, ami körülölel, hogy elmenekülhessünk a didergő valóságtól. Ezt a kényeztető ölelést nyújtja a masszázsmedence forró vize, és még sok egyébben is hasznos társ lehet. A vízből felszálló forró pára segít kitisztítani a légutakat és csökkenti a torok- és szájszárazságot.

A víz jóleső melege elűzi a végtagokra telepedő hideget és beindítja az izzadást, ami segít kihajtani a betegséget. Láz esetén kerülni kell a masszázsmedencét, de egyébként náthás és influenzás megbetegedéskor is érdemes naponta 10-15 percre beülni a vízbe, hogy ezzel járuljon hozzá szervezete harcához a betegség ellen.

Ha szívesen kipróbálna egy masszázsmedencét, akkor mindenképpen látogassa meg a SpaTrend Expo valamelyik állomását, ahol szakértők gondoskodnak arról, hogy Ön az önhöz legjobban illő masszázsmedencét választhassa.

Írta: Peitli Csilla
További cikkek a szerzőtől
 Facebook