Profilom 2018. március 21. Szerda - Benedek

Királyi kényeztetés a masszázsmedencében


A masszázsmedencék befúvóinak széles tárháza közül válogathat az, aki medencevásárlásán töri a fejét. Az egy darabos és szettben érkező jet csoportok között léteznek láb-, nyak- és hátmasszírozók is, de a legélvezetesebb élményt az egyszerre több pontot masszírozó rendszerek jelentik.

A Caldera Spas medencék egyik legkedveltebb jet csoportja az UltraMassage ülő- vagy fekvőhely (ez medencetípustól függően eltérő lehet), amely több, egyenként is állítható irányú befúvót tartalmaz. A nyakat, a vállakat és a hát középső részét egyszerre átmasszírozó rendszer azokra a stresszpontokra hat, amelyek gyakran megmerevednek, befeszülnek nyomás alatt. A kényeztető és lazító masszázst nyújtó jeteket mindenki saját testmagasságához állíthatja, hogy oda jusson a vízsugár, ahol arra szükség van.

Szeretne többet a masszázsmedencékről? Akkor forduljon bátran a Spatrend szakembereihez, akik segítenek megismerni a pezdőgfürdők kényeztető világát és hasznos tanácsokkal szolgálnak a megfelelő medence kiválasztásban.

Írta: Peitli Csilla
További cikkek a szerzőtől
 Facebook