Profilom 2017. október 24. Kedd - Salamon

Kis tér, játékos jetekkel és hatalmas erővel – ez a Jetsetter NXT


Kis kertekbe, erkélyekre vagy szauna mellé ajánlott ez a kisméretű masszázsmedence, mely tudásával bárkit levesz a lábáról. Három emberig nyújt elegendő helyet, de olyan változatos masszázsprogrammal rendelkezik, hogy így is egymásnak adják majd a távirányítót a rokonok, barátok.

A Jetsetter NXT nagyobb vízmélységgel és több befúvóval rendelkezik, mint korábbi változata, a Highlife széria Jettsettere. A kis mérete ellenére olyan kompakt belsővel rendelkezik, mely a művészi szintre emelte a hatékony helykihasználást.

A hátra és a lábra irányuló 22 befúvó a kényelmes ülések körül helyezkednek el, hogy neked semmi mást ne kelljen tenned, mint hátradőlnöd, várva a kényeztető vízsugarakat. A jakuzzi minden funkciója távirányítóval vezérelhető, hogy még a programok közötti váltáshoz se kelljen elhagynod kedvenc zugodat.

A kis testben rejlő erő még ellenállhatatlanabbá válik az EnergySmart technológia bevonásával. Ez gondoskodik a gazdaságos üzemeltetésről, mely lehetővé teszi, hogy akár minden nap, a nap bármely szakában használhasd a medencét. A Jetsetter NXT-t gyártó Hot Spring a világ legkelendőbb masszázsmedence márkája, ezért biztos lehetsz abban, hogy a változatos színben kapható jakuzzi minőségében is kiváló.

Ha szeretné megtudni, hogy hogyan lehet az ideális masszázsmedencét kiválasztani, töltse le jakuzzi vásárlási útmutatónkat.

Írta: Peitli Csilla
További cikkek a szerzőtől
 Facebook