Profilom 2018. március 21. Szerda - Benedek

Könnyítsd meg a jakuzzi feltöltést


A masszázsmedence részleges vagy teljes feltöltésére legalább negyed évente sort kert keríteni, ha meg akarod őrizni a kristálytiszta vizet. A folyamat mechanikájáról a használati útmutatóban eleget olvashatsz, így mi inkább olyan hasznos információkat osztunk meg veled, melyek megszerzéséért több szakemberünk súlyos árat fizetett.

Időzítő

A medencék teljes feltöltése nem egy rövid folyamat, és mivel különösebb felügyeletet nem is igényel a dolog, nyugodtan elmehetsz addig mást intézni. Egy időzítő beállításáról azonban mindenképpen gondoskodj, nehogy elfelejts visszamenni. A túltöltés komoly károkat is okozhat a gépezetben, a felesleges vízfogyasztásról nem is beszélve.

Szűrőtisztítás

Ha egy kicsit csökken a vízszint, használd ki a helyzetet egy szűrőtisztításra. A szűrő rendszeres tisztítása vagy akár cseréje, lehetővé teszi, hogy ne az egész medencényi vizet kelljen leengedned, elég csak egy részét lecserélni és tisztával pótolni. Így kevesebb vegyszer is fogy, és a vízszámla is barátibb árat mutat majd.

Szűrd a vizet is

A medence szűrő az álló vizet szűri, de ne elégedj meg ennyivel. Már feltöltésnél használj szűrőt a feltöltő csőnél, hogy a csapból vagy kútból érkező víz is átmenjen egy szűrésen. Ha ilyen nem áll rendelkezésedre, akkor a vizet vezesd át a medence szűrőjén, hogy az végezze el az új víz szűrését is.

Ha Önnek is rengeteg kérdése van a masszázsmedence vásárlásról, akkor a SpaTrend ingyenes tudásanyaga éppen Önnek szól. A SpaTrend masszázsmedence vásárlási útmutatójából választ kaphat minden kérdésére, és felkészülten léphet be majd a szalonba. A masszázsmedence vásárlási útmutatót itt igényelheti.

Írta: Peitli Csilla
További cikkek a szerzőtől
 Facebook