Profilom 2017. október 19. Csütörtök - Nándor

Lebegj át az ünnepi stressz fölött a masszázsmedencében


A decemberi hónap – bármennyire is ez ömlik a médiából – nem mindig a színtiszta boldogságról szól. Az év végi hajtás a munkahelyen, az ünnepi előkészületek, a közös családi vacsorák alatt előkerülő személyes ellentétek olyan plusz terheket rónak az emberre, amelyek a hétköznapokból hiányoznak. Ennyi feladattal a puttonyban bizony nehéz felhőtlenül örülni a szeretet ünnepének, de adunk egy tippet, hogyan lazíthatnál még egy ilyen érzelmileg felfokozott időszakban is.

Próbáld ki a lebegő terápiát, amihez a masszázsmedence tökéletes helyszín. A lágyan ringató meleg víz simogató ölelése védelmezően vesz körül, és segít kizárni a negatív érzelmeket. A lebegéshez fontos a laza testtartás és az a képesség, hogy a vízre bízd magad. Aki fél a víztől, annak rendszerint nem is megy könnyen ez a terápia forma, pedig a vízben lebegéskor tapasztalható végtelenség érzése igazán felszabadító.

A lebegéshez feküdj fel a víz felszínére úgy, hogy a tested minél egyenesebb legyen. A sikerhez a fejedet is bele kell tenned a vízbe, na nem teljesen, de a füled már legyen a víz szintje alatt. Egyenletes légzéssel és a pozíció megtartásával nem süllyedsz majd bele a vízbe, nem kell attól tartanod, hogy teljesen a víz alá kerülsz. Ha sikerül a lebegés, akkor az elengedettség öröme mellett a kellemes csend lesz a jutalmad. Mivel a füled a víz alatt lesz, mindent tompán, távolról hallasz majd, és ez segít a befelé irányuló koncentrációban. A földtől való elszakadás és a semmiben lebegés érzése lélekben is kissé a dolgok fölé emel, így könnyebb lesz elengedned a stresszforrásokat. A laza testtartás, a lebegés könnyedsége és a meleg környezet egy nyugalmas lelkiállapotot idéz elő, ami megadja a lehetőséget a tökéletes kikapcsolódásra. Használd ki az így nyert perceket, és pozitív gondolatokkal töltsd fel magad, a rossz érzéseket pedig hagyd magad mögött a vízben, mikor kiszállsz. Lebegj át könnyedén az új évbe.

 Szerezd be masszázsmedencédet most kedvezményes áron!

Írta: Peitli Csilla
További cikkek a szerzőtől
 Facebook