Masszázsmedence az erkélyre

Az egyre szélesebb választékban elérhető rekreációs és kikapcsolódást nyújtó maszázsmedencék már nem csak egy szűk réteg számára elérhetőek. A városi lakosságra gondolva megalkották az egyszerűen üzembehelyezhető, stapabíró, mérsékelt árú, de mégis minőségi medencét, ami akár a teraszon is elfér.


A FreeFlow plug-and-play masszázsmedencék használatát nem előzi meg hosszú telepítési folyamat, egyetlen konnektor segítségével percek alatt üzembe helyezhető. A kisebb erkélyeken, teraszon vagy akár a hálószobában is elférő kétszemélyes Mini percek alatt privát paradicsommá változtatja a lakást.

A strapabíró héj és többféle jetet tartalmazó medence egy fekvő és egy ülőhelyet tartalmaz, így páros kikapcsolódásra ugyanúgy alkalmas, mint az egészséges életmód beemelésére a hétköznapokba.

A tíznapos SpaTrend Expo tökéletes lehetőséget kínál arra, hogy ön is megismerhesse az otthoni wellness kiegészítők sokszínű választékát: látogasson el a tavaszköszöntő SpaTrend Expóra, ahol személyesen is megtekintheti a HotSpring legújabb berendezéseit és a Softub puhafalú, könnyen telepíthető masszázsmedencéit, valamint exkluzív ajánlatok keretein belül válogathat az első osztályú kültéri kikapcsolódást kínáló termékek között.