Masszázsmedence, nem csak túrázóknak!

A masszázsmedencékben közös, hogy számtalan egészségügyi pozitívumot képesek nyújtani használóiknak. A közös pontokon túl azonban bőven vannak az egyes modelleknek külön sajátosságaik. A Caldera Spas Niagara modellje például kifejezetten jó választás túrázóknak. Miért?


A medencék belső mérete, az ülések számra és típusa mellett a legnagyobb variációs faktort a különbőző típusú jetek jelentik. Szinte nincs is két olyan modell, amelyben ugyanazok a jetek fordulnának elő ugyanolyan számban, így az egyedi élmény garantált. De mit tud a Niagara, amiért a túrázók álma lehetne?

A 7 férőhelyes masszív medence méretéhez mérten rengeteg befúvóval rendelkezik, szám szerint 52-vel. Ezek között található a lábak legjobb barátja, az Euphoria, amely mélyre ható, erős masszázst kínál a lábaknak. A két Euphoria jet képes mindkét lábat, vádlit, térdet és combokat is átgyúrni, amire egy-egy hosszabb kirándulás vagy túra után áldással gondolhat majd. Egy profi masszőr alaposságával és erejével masszírozza át az alsó végtagokat ez a két jet, és akkor a másik 50 befúvót még üzembe sem állította.

Fedezze fel ön is a SpaTrend lenyűgöző kínálatát a nyártól búcsúzó Expo során: látogasson el Ürömre augusztus 24. és szeptember 2. között, találja meg álmai masszázsmedencéjét, árnyékolóját vagy kertje új stílusának nem csupán meghatározó, de időtálló, minőségi bútorait is egyben! Az eseményre itt regisztrálhat.