Profilom 2018. február 18. Vasárnap - Bernadett

Masszázsmedencés vízkezelés a holt-tengeri só erejével


Kétségtelenül kristálytiszta vizet ad, de mégis inkább terápiás értéke miatt magaslik ki az AquaFiness holt-tengeri csomagja a medence tisztítók közül. Az otthoni gyógyfürdő előállításához minden szükséges hozzávaló megtalálható a szettben, ami nemcsak jótékony hatásáról ismert, de környezetbarát, időtakarékos, és még az érzékeny bőrűek számára is teljességgel veszélytelen.

AquaFinesse vízkezelő szett - holttengeri sóval

A holt-tengeri sót tartalmazó csomag beköltözteti a jótékony hatású gyógyvizet az otthonokba, amely aztán a medence méretétől és kihasználtságától függően 3-6 hónapig zavartalanul élvezető a család minden tagja számára. A készlet egy speciális só keveréket tartalmaz, ami pozitív hatással van a bőrre és a medence vízére egyaránt.

Az AquaFinesse vízkezelő szerekhez hasonlóan ez a csomag is képes tiszta, szagmentes és baktériummentes vizet előállítani minimális időráfordítással, miközben még a csőrendszer, a fűtés és a szivattyúk mészlerakódásait is kipucolja. A lágy víz sótartalma a bőrre és az alkatrészekre is tisztító hatással van, ami feleslegessé teszi a további pH szabályozást.

Egyszerű használata heti pár perces munkát jelent, és ennek hatására fellazul a baktériumok által készített biofilm nyárkás rétege, a víz kitisztul szó szerinti és átvitt értelemben is. A csomag tartalmaz minden szükséges eszközt a könnyű és gyors munkához, aminek végén egy sós, kikapcsolódásra tökéletesen alkalmas víz várja a megfáradt fürdőzőket. A 2x2 literes AquaFinesse folyadék mellett érkezik 6 kg holt tengeri só, 1 üveg klór granulátum, mérőpoharak és az üzemeltetési utasítások. Ezzel a szettel még a gyógyvizekben és medencetisztításban járatlanok is kifogástalan eredményeket érdhetnek el, vigyázva a család és saját egészségükre.

Írta: Peitli Csilla
További cikkek a szerzőtől
 Facebook