Profilom 2017. október 24. Kedd - Salamon

Mély kötőszöveti masszázst kínálnak a Hot Spot medencék


A HotSpring medencék modelljei mindig valami különlegességet rejtegetnek csinos külsejük alatt, amivel a kétkedő szíveket is meghódíthatják. A Hot Spot széria darabjai például a mély kötőszöveti masszázsban jeleskednek, amelynek számtalan pozitív hatása van.


Mi az a mély kötőszöveti masszázs?
Ahogy a neve is mutatja ez a masszázsféle a bőr és izmok mélyebb rétegeinek megdolgoztatására specializálódott. Az erőteljes mozdulatokkal végzett masszázs nem finomkodik, enyhe kellemetlen érzést hagyhat maga után, különösen akkor, ha valamilyen húzódás, megerőltetés található az adott területen. A hatékonyság növelése érdekében a masszázst nyújtómozdulatokkal érdemes párosítani.

Mire jó?
Krónikus izomfájdalom vagy sérülés utáni lábadozás során ajánlott a masszázs alkalmazása, mely csökkenti a tüneteket és a fájdalmakat. Hátfájdalom, beszűkült mozgás, teniszkönyök, húzódás. Szinte minden mozgásszervi problémánál segítséget jelent a fúvókák használata. A kezelés ideális hossza legalább 50 perc, mely után nyújtással lehet még jobban lelazítani a kérdéses testrészeket.   

Milyen befúvókkal dolgozik egy Hot Spot medence?
A Hot Spot medencék, mint a Stride, a Tempo vagy Relay alapvetően háromféle befúvótípust alkalmaznak. Vannak a nagyobb területeket lefedő irányított befúvók, a vékonyabb sugarú precíziós fúvókák és azok, amelyek forgó mozgást végeznek, így kör alakban masszíroznak.

Ha masszázsmedencét vásárolna, és szeretne jó döntést hozni, bízza magát a SpaTrend szakértelmére. Ha szeretne a jakuzzi vásárlással kapcsolatban tájékozódni, igényelje a SpaTrend ingyenes masszázsmedence vásárlási útmutatóját, és tudjon meg belőle mindent, amit egy jakuzzi tulajdonosnak tudnia érdemes!

Írta: Peitli Csilla
További cikkek a szerzőtől
 Facebook