Miért fontos a masszázsmedence tető

A jakuzzi tulajdonosok már tudják, hogy a masszázsmedence elengedhetetlen tartozéka a könnyen mozgatható, jól szigetelő tető.


A jakuzzi tulajdonosok már tudják, hogy a masszázsmedence elengedhetetlen tartozéka a könnyen mozgatható, jól szigetelő tető.

Fontos, hogyha nem használjuk, fedjük le masszázsmedencénket. A masszázsmedence lefedése egyrészt azért fontos, mert megvédi medencénk vizét a szennyeződésektől, másrészt viszont a hő megtartásában játszik kulcsfontosságú szerepet. Thermo tető nélkül medencénk vízhőmérséklete akár óránként 1-2 °C-kal is csökkenhet.

Olyan jakuzzit érdemes választani, amelynek nagyon jól záródik a teteje. Ám a könnyű kezelhetőség is fontos, hiszen sok esetben ezek a tetők igen méretesek, és nehéz a mozgatásuk. Ha nehezen boldogulunk, érdemes tetőemelőt felszerelni, hiszen ez a beruházás az évek során sokszorosan megtérül. Az amerikai HotSpring gyár saját tetőgyárában készíti a jakuzzi tetőket. A kaliforniai cég a jakuzzi gyártás első számú szakértőjeként olyan tetőket gyárt, amelyek mellett a hőveszteség teljesen elhanyagolható.

A Kelet-Magyarországon élőknek most elérkezett a lehetőség, hogy szakértők segítségével, hatalmas választékból találják meg álmaik masszázsmedencéjét. Látogasson el Nyíregyházára a SpaTrend Expora május 6. és 14. között, és a jakuzzik mellett válogasson a széles grillsütő és kerti bútor kínálatból!

Címkék: