Mikor a legjobb jakuzzit vásárolni?

A legtöbb árucikket szezonon kívül kedvezőbb áron lehet beszerezni, így érdemes ebben az időszakban belevágni a vásárlásba. De egy masszázsmedencéhez hasonló, egész évben használható élvezeti cikk esetében vajon van ilyen időszak? Van!


A nagyobb forgalmazók egy évben többször is tartanak nagy vásárokat, hogy minden szezonban a legjobb és legújabb termékekkel fogadhassák az érdeklődőket. A masszázsmedence egész éves szezonja miatt nem egyetlen időpontra kell várni, ha a legjobb vételt keresi, koncentráljon a nagyobb eseményekre, ahol kedvezményes áron és szakértői segítség mellett választhatja ki az önnek megfelelő masszázsmedencét.

A masszázsmedencékhez gyakran kapcsoljuk a hűvesebb időt, amikor a forró víz egyfajta menedéket is nyújt a kinti hideg ellen, de a modern szigetelésnek és hűtő rendszereknek hála, már nyáron is egyre népszerűbb a jakuzzik használata. A vizet könnyű hűvösen tartani a legnagyobb melegben is a kiváló thermo tetőkkel, így érdemes most beszerezni a családi medencét.

SpaTrend július 6-án és 7-én különleges nyílt nappal várja a rendszeres masszázsmedence használat pozitív élettani hatásai iránt érdeklődőket: látogasson el a SpaTrend bemutatótermeibe Ürömön, a MAX City bevásárlóközpontban, Nyíregyházán, illetve az Aura Spa üzletében, Veszprémben, és ismerje meg közelebbről az otthoni wellness tér berendezéséhez szükséges prémium termékek széles választékát!

Kérje szakértőink segítségét a tökéletes medence megtalálásához, és fogadja a téli havazást már a saját medencéjében ülve.