Minek köszönhető a masszázsmedencék energiatakarékossága? Megtudhatjuk a SpaTrend Expo-n.

A SpaTrend Expo immár huszonkettedik alkalommal nyitotta meg kapuit. Már az első masszázsmedence vásár célja is az volt, hogy kellemes környezetben, ideális körülmények között mutathassuk meg Önöknek mindazt, amit egy masszázsmedencéről tudni érdemes.A SpaTrend csapata közel 15 éve azon munkálkodik, hogy a kiválassza ügyfeleinek azokat a gyártókat és azokat a jakuzzi modelleket, amelyekkel hosszú távon elégedettek lesznek. A munkánk során megismertük mindazokat ez igényeket és értékeket, amelyek mentén érdemes masszázsmedencét választani. Így esett a voksunk a Kaliforniában működő Watkins gyárra, amelynek termékeit mára már több, mint 1,2 millióan választották.Eneriatakarékosság mindenek előtt! Egy nasszázsmedencét akkor használunk szívesen, ha megfelelően és kiszámíthatóan kis összegből tudjuk a vizét folyamatosan melegen tartani. Ha jakuzzink az év bármely napjának bármely órájában készen áll arra, hogy beleüljünk, az megfizethetetlen..., vagyis épp, hogy megfizethető. A HotSpring 100% szigeteléssel ellátott masszázsmedencéi minden nap meleg vízzel kényeztetnek, és mindezt kevesebb, mint havi tíz ezer Ft-ból. Ez az egyik oka annak, hogy a HotSpringről ügyfelei azt hirdetik, hogy ez a márka kínálja a világ legjobb felhasználói tapasztalatát.Néhány felhasználó megtisztelt minket azzal, hogy megosztotta velünk tapasztalatait. Kérem, ha van kedvük kattintsanak ide és olvasgassák véleményüket!Várja Önt szeretettel az ország masszázsmedence vására: Ide kattintva kérem, jelezze látogatási szándékát!


SpaTrend Expo immár huszonkettedik alkalommal nyitotta meg kapuit. Már az első masszázsmedence vásár célja is az volt, hogy kellemes környezetben, ideális körülmények között mutathassuk meg Önöknek mindazt, amit egy masszázsmedencéről tudni érdemes.

A SpaTrend csapata közel 15 éve azon munkálkodik, hogy a kiválassza ügyfeleinek azokat a gyártókat és azokat a jakuzzi modelleket, amelyekkel hosszú távon elégedettek lesznek. A munkánk során megismertük mindazokat ez igényeket és értékeket, amelyek mentén érdemes masszázsmedencét választani. Így esett a voksunk a Kaliforniában működő Watkins gyárra, amelynek termékeit mára már több, mint 1,2 millióan választották.

Eneriatakarékosság mindenek előtt! 
Egy nasszázsmedencét akkor használunk szívesen, ha megfelelően és kiszámíthatóan kis összegből tudjuk a vizét folyamatosan melegen tartani. Ha jakuzzink az év bármely napjának bármely órájában készen áll arra, hogy beleüljünk, az megfizethetetlen..., vagyis épp, hogy megfizethető. A HotSpring 100% szigeteléssel ellátott masszázsmedencéi minden nap meleg vízzel kényeztetnek, és mindezt kevesebb, mint havi tíz ezer Ft-ból. Ez az egyik oka annak, hogy a HotSpringről ügyfelei azt hirdetik, hogy ez a márka kínálja a világ legjobb felhasználói tapasztalatát.

Néhány felhasználó megtisztelt minket azzal, hogy megosztotta velünk tapasztalatait. Kérem, ha van kedvük kattintsanak ide és olvasgassák véleményüket!

Várja Önt szeretettel az ország masszázsmedence vására: Ide kattintva kérem, jelezze látogatási szándékát!


Címkék: