Profilom 2017. október 19. Csütörtök - Nándor

Mozgasd át magad a masszázsmedencében


A vízi sportok úgy mozgatják át az egész testet, hogy nem terhelik túlzottan az ízületeket. A víz felhajtó erejét kihasználva, ezek a "könnyített" mozgásformák az izomfejlesztésre és a mozgás szabadságának élvezetére buzdít. Ehhez tökéletes társ az Endless Pools Fitness Systems, ami úszásra és futásra is ösztönöz.

A swimspákhoz hasonlóan az Endless Pools Fitness Systems is a fejlett ellenáramoltató rendszerének köszönheti, hogy képes a zárt helyből végtelen teret varázsolni. A medenceburok kialakításánál külön figyeltek arra, hogy minden úszásnemhez elég széles és mély legyen a hely, semmi se hátráltassa a mozgás szabadságát.

Az ellenáramoltató rendszer fokozatai a kezdő és haladó sportemberek számára is tartogat kihívásokat, amiket már nemcsak az úszást, hanem a futást szeretők is kihasználhatnak. Egyedülálló módon a rendszer tartalmaz egy részben víz alatti futópadot, amellyel a lassú sétától az erőteljes futásig ugyancsak több fokozat található. A rehabilitációra, szintentartó mozgásra és aktív sportra egyaránt alkalmas medencében még a pihenésre is kialakítottak egy külön szegletet, hogy legyen hol kipihenni a mozgás fáradalmait. A négy eltérő típusú befuvócsoport a lábakra és hátra koncentrál elűzve a feszültséget és az izommerevséget.

Sokoldalú örömforrás vízszeretőknek, kis helyre összehozva.

 Szerezd be masszázsmedencédet most kedvezményes áron!

Írta: Peitli Csilla
További cikkek a szerzőtől
 Facebook