Profilom 2018. január 19. Péntek - Sára, Márió

Ösztönözd mozgásra a gyerekeket vizi játékokkal


Az ünnepi mozgásszegény, de kalóriadús napokat vezesd le családi mókázással, hogy észverétlenül csempészd bele a sportot a gyerekek napjaiba. A játékos mozgás során észre sem veszitek majd, hogy átmozgatjátok az egész testet, és egy hosszú vizes mókázás után az étel és az alvás is jobban esik majd.

A tévé és számítógép elől egyre nehezebb elcsábítani a gyerekeket, a kinti hideg, szeles idő pedig végképp nem isnspirálja őket a kültéti játékokra. Meleg környezetet és meghitt együttlétet nyújt azonban a masszázsmedence, amit még a legnagyobb hidegben is szívesen használunk.

A meleg vízben lubickolva repül az idő, és a gyerekek nem beimádkozni, hanem kihívni lesz nehéz a vízből. Hogy az egész család felpezsdülhessen a forró vízben, használjatok vizi játékokat. A vízhatlan és a vízminőséget őrző kemikáliákkal is barát jakuzzis játékok tárháza egyre szélesebb, a kártyától a felfújható játékokon át az apró halacskákig terjed.

A horgászásra is alkalmas halas szettel remek víz alatti fogócskák vagy házi versenyek vezényelhetőek le, amik felszítják a gyerekek küzdő szellemét is. A szülők bevonásával könnyebb csapatokat alkotni, és úgy lubickolni a meleg vízben. Ez a nyugtató közeg segít rugalmasan tartani az izületeket, és az alvás is gyorsabbak jön egy kimerítő játék után. Családi kikapcsolódásnak tökéletes a két ünnep közötti időszakra.

Ha szeretné ön is nap, mint nap otthonában élvezni a jakuzzizás jótékony hatásait, használja ki a SpaTrend újévi masszázsmedence vásárának kedvezményeit, ahol Ön is biztosan megtalálja álmai masszázsmedencéjét!

Írta: Peitli Csilla
További cikkek a szerzőtől
 Facebook