Spa kiegészítők: Hasznos kellékek kültéri masszázsmedencékhez I. rész

Ha már megvan álmaink masszázsmedencéje, és természetesen napi használatban áll, a karbantartásra is érdemes figyelmet fordítani, hogy a lehető leghosszabb ideig élvezhessük a pezsgőfürdőzés által kínált élményt. Íme, néhány hasznos kiegészítő az igazi wellness élményhez!


Tetőemelő

A Foldaway a világ egyik első és egyetlen teljes mértékben automata tetőemelő rendszere, melynek segítségével teljes körpanorámát teremthetünk masszázsmedencénk körül. Pofonegyszerű kezelésének köszönhetően a szerkezet mindenki által könnyedén használható: a speciális vezérlés távirányítóval, de akár mobileszközzel is működtethető.

Connextion

A Connextion, a Hot Spring új szolgáltatása lehetővé teszi, hogy medencéje állapotához és beállításaihoz távollétében is hozzáférhessen. Egy okostelefon, vagy tablet segítségével ellenőrizheti az olyan karbantartási funkciókat, mint a szűrés, vagy a medencében lévő víz tisztasága. A státuszjelentések mellett pedig ki is választhatja a szükséges opciókat, hogy érkezésekor a jakuzzi teljes mértékben használatra kész legyen. Állítsa be a hőmérsékletet, kapcsolja ki a szivattyúkat, vagy indítson el egy tisztítóciklust – a Connextion segítségével megszűnik a távolság, s úgy irányíthatja medencéje működését, mintha a berendezés közvetlen közelében lenne.

Lépcsők

A nagy teherbírású polimerből készült, magas minőségű és kopásálló lépcsők egyszerűvé teszik a be- és kilépést masszázsmedencéjéből. Az Everwood oldalburkolathoz tervezett, különböző színekben elérhető, természetes fa hatású megjelenést kínáló kiegészítés biztonságos és praktikus megoldás is egyben. 

Korlát

A medencék oldalburkolatára rögzíthető rozsdamentes kapaszkodót elsősorban azoknak ajánljuk, akiknek nehézséget okozhat a biztonságos be- és kiszállás. A tartó konzolban a medence falára fordítható, így kevés helyigénnyel rendelkezik használaton kívül.

Ha szeretne többet megtudni a HotSpring masszázsmedencék világáról, látogasson el a SpaTrend ürömi bemutatótermébe, ahol élőben is megtekintheti a kifinomult berendezések széles választékát, kérdéseire pedig szakembereinktől kaphat választ.

Címkék: