SpaTrend Jakuzzi Vásár - három nap mennyország Ürömön...

Sokan teszik fel magukban a kérdést: miben változik majd az életem, ha lesz egy masszázsmedencém? A kérdést igen könnyedén válaszolja meg az, aki már korábban is használta az otthoni kikapcsolódás ezen formáját. De mit gondol az, aki még csak most álmodozik arról hogy egy masszázsmedence díszítse teraszát.


Sokan teszik fel magukban a kérdést: miben változik majd az életem, ha lesz egy masszázsmedencém? A kérdést igen könnyedén válaszolja meg az, aki már korábban is használta az otthoni kikapcsolódás ezen formáját. De mit gondol az, aki még csak most álmodozik arról hogy egy masszázsmedence díszítse teraszát.

A wellness otthoni formája sokféle eszközben testet ölthet. Én magam szívesen kezdem a napot masszázsmedencémben. Ellazít, felfrissít és ha párommal, gyermekeimmel, családommal ülök bele, minden reggel együttlétre, beszélgetésre ad lehetőséget. Nagyon kellemes a jakuzziban ülve elfogyasztani reggeli kévémat, és megtervezni a napomat. Én azt hiszem, nagyon jól választottam ki sajátomat, de el tudom képzelni a dilemmát, amelyet nap mint nap átél az, aki jakuzzit keres. Szeretne kedvező áron jót választani, de nem ismeri a legfontosabb szempontokat. Mit is tehet?

Ha most tervezed megvenni életed első jakuzziját, akkor jó úton haladsz az egészséges élet felé. Előre mondhatom, ha jól döntesz, nagyon fogod élvezni. Ne feledd, a masszázsmedencét nem a környezetednek, hanem leginkább magadnak, a családodnak veszed. Én magam rengeteg emberrel találkoztam már aki jakuzzi vásárlás előtt nem tudta, hogy melyik irányba induljon el, és minél jobban belemélyedt, annál nehezebb lett a döntés. Minden egyes kereskedő azt kommunikálja, hogy az övé a legjobb termék. Kiemeli azokat a szempontokat, amelyek nála a legelőnyösebbek. Mindenkinek van némi igaza, de mégis van néhány olyan szempont, amely fontosabb a többinél.

Mindig tiszta víz: Akkor fogsz szívesen beleülni jakuzzidba, ha a vized folyamatosan tiszta. A víz tisztasága függhet a jakuzzitól és a felhasznált adalékoktól. Ha jól akarsz dönteni, akkor ezen a nyomon indulj el. A 100 % vízszűrés például egy olyan módszer, amely alkalmassá teszi a jakuzzit arra, hogy kristálytiszta vizet keringessen folyamatosan. Ennek a funkciónak köszönhető például a HotSpring masszázsmedencék sikere. Mivel minden vízcsepp folyamatosan és 100%-ban szűrve van, ezért nyugodtan használhatjuk medencénket bármikor és bárkivel, akár gyerekekkel is.

Mindig forró víz (gazdaságosan): A víz csak megfelelő hőszigetelés mellett lesz gazdaságosan meleg. Ahhoz, hogy a masszázsmedencéd betöltse feladatát és bármikor beleülhess a vizet bizony melegen kell tartanod. Nem elég, ha 1 nappal használat előtt felfűtöd, mert akkor a jakuzzizás egy macerás rituálévá válik. Fontos, hogy a medencédet bármikor egy perc alatt elkezdhesd használni. Mi ezt a funkciót is a HotSpring-ben találtuk meg.

Tökéletes masszázs: Egy masszázsmedencét azért választunk, hogy mélyen, erősen, minden ellazulási igényünket kielégítően masszírozzon. Sokak tévhitétől eltérően a masszázsmedence nyújtott masszázs nem akkor lesz alapos, ha fúvókák százaival vesszük körbe magunkat. A masszázs minőségét nem a jetek száma, sokkal inkább azok elhelyezkedése és minősége határozza meg. A Motomasszázs például egy olyan masszázsrendszer, amely nem látványos, csupán két masszírozó befúvóból áll, na de a hatása elképesztő. Olyan mélyen és alaposan lazítja el a hátunk izmait, amennyire még álmainkban sem mertük elképzelni.

Ez a három legfontosabb szempont az, amely meghatározza, hogy jakuzzinkat szeretni fogjuk -e, vagy hamar meg kívánunk szabadulni tőle. A SpaTrend Jakuzzi Vásárt azért hoztuk létre, hogy a lehető legtöbb jakuzzi iránti érdeklődőnek választ adjon a kérdéseire, és segíthessünk kiválasztani a legmegfelelőbb terméket. Ha van kedve nézelődni a SpaTrend termékei között, arra bíztatnám, hogy ne hagyja ki ezt az eseményt. Ürömi bemutatónkon kellemes körülmények között nyugodtan és alaposan tájékozódhat a jakuzzizás minden részletével kapcsolatosan. Kérjük, érdeklődés esetén mindenképpen jelentkezzen be, hogy személyre szabottan és alaposan foglalkozhassunk az Ön igényeivel. Információ és bejelentkezés: www.spatrendexpo.hu.

Szeretettel várjuk Önt, családját és barátait is.

Vezse Roland
tulajdonos-ügyvezető

Címkék: