Személyre szabható masszázsélményt kínál a HotSpring

A jakuzziknál a masszírozóprogramok és befúvók az igazi sztárok, amelyek kényeztetése igazi felüdülés a testnek. Az eltérő modellekben található jet-variációk közül nehéz megtalálni az egész család számára ideális medencét, ezért a HotSpring elhozta a masszírozás szabadságát.


A tervezője, Gerry Mandell után csak G-jetnek keresztelt különleges befúvó nincs helyhez kötve, így nem csak a medence egy bizonyos pontján ülve élvezhetjük erős vízsugarát. A HotSpring HighLife modellekkel kompatibilis befúvó leginkább egy hosszú porszívócsőre hasonlít, amely bármikor fel- és lecsatolható. A medencének egyik jet kiállására kell csatlakoztatni a hosszú csővel rendelkező masszírozófejet, amely után teljes értékű jetként, csak szabadon mozgatva, használható.

A masszírozófejjel a test bármely részét átmozgathatjuk, nincs több helyhez kötöttség és a kényeztető masszázsból kimaradó testrészek. A G-jet terápiás víz alatti és víz feletti kezelésekhez is ideális, de a lazító masszázst is egészen új, személyes szinte emeli.