Szórakoztató kényelem és egészség a masszázsmedencében

A masszázsmedencék sokoldalúságáról beszél, hogy míg valaki pihenésre, mások sportolás kiegészítésére, megint mások pedig stresszmentesebb élet elérésére használják a medencét. Az aktív és passzív pihenés lehetősége is benne van egy profi medencében, így nem kell más vásárláskor dönteni, elég, ha aznapi kedve szerint használja ki jakuzzija képességeit.


A Caldera Spas első osztályú medencéiben mindkét kikapcsolódási forma benne rejlik. Inkább pihenni és lazítani szeretne? Akkor a Marino medence 35 masszírozófeje és a kellemes csobogásával elringató Aquarella vízesésre számíthat. Vagy inkább feljebb pörgetné a hőfokot, és aktívan pezsegne kicsit? Akkor vesse be a 10 pontos belső világítást és a vezeték nélküli audió rendszert.

Mindegy, hogy lecsendesedne-e éppen a medencében vagy szeretne felpezsdülni a nap elején, esetleg a sportoláshoz keres ideális bemelegítő vagy lelazító helyet, a Caldera Spas jakuzzija képes megteremteni mindegyikhez az ideális környezetet. Különleges extráival minden hangulatát kielégíti, miközben segít edzésben tartani szív-és érrendszerét, és messzire űzi tagjaiból a görcsöket, a fáradtságot.

Az életének több területén is számíthat a masszázsmedence pozitív hatására ön és egész családja is, hiszen a Marinóban egyszerre 6 fő is kényelmesen elfér.