Profilom 2018. február 21. Szerda - Eleonóra

Szűrőmosó fej a kristálytiszta jakuzziért, télen is


A jakuzzi tisztítás első számű feladata a víz kémiai egyensúlyát karban tartani, a második helyen pedig a szűrő rendszeres ápolása áll. Ez utóbbihoz nyújt nagy segítséget a Perfect Jet kiegészítő, ami megkönnyíti az egyenetlen felületű szűrők tisztítását.

Még több medence kiegészítőért nézz be a MaxCity-be

A kerti slag végére erősíthető Perfect Jet szűrőfej használata egyszerű, de mégis hatékony. A minimális mozgó alkatérsszel rendelkező kiegészítő meghibásodására gyarkorlatilag nincs esély, így hosszú ideig segíthet a szűrő hatékony tisztításába.

Használatát érdemes kombinálni a szűrőtisztító tablettával. A tisztító vízben ázott szűrő utókezelésére és még tökéletesebb takarítására szolgáló fejjel mosd át a szűrőt, hogy a szennyeződések írmagjától is megszabadulj. Ez a tisztító átöblítés a tisztítószert és az azzal együtt leváló koszt is kimossa a sűrű redőzés közül. Ennek köszönhetően még a legkisebb kosz sem bújhat meg a szűrőben, hogy a vízbe kerülve újabb galibát okozzon.

A szűrű használatával annak élettartama többszörösére növekszik, szinte örökéletűvé téve a jó minőségű kerámiaszűrőket.

Még nem találta meg álmai masszázsmedencéjét? Keresse a professzionális medencéket a SpaTrend országos raktár-kiárusítás és bemutatótermi vásár keretében, ahol év végéig szakértők segítségével választhatja ki az Ön számára tökéletes jakuzzi modellt.

Írta: Peitli Csilla
További cikkek a szerzőtől
 Facebook