Természetes vérnyomáscsökkentés masszázsmedencével

Magas a vérnyomásod és a gyógyszerek helyett inkább a természetes módszerek kipróbálása felé hajlasz? Akkor ezt neked is ki kell próbálnod!


Magas a vérnyomásod és a gyógyszerek helyett inkább a természetes módszerek kipróbálása felé hajlasz? Akkor ezt neked is ki kell próbálnod!

Sajnálatos adat, hogy a 45-54 éves korosztály több, mint harmada szenved magas vérnyomástól, és ez arány a kor előrehaladtával csak egyre emelkedik. A masszázsmedencés fürdés természetes módon csökkenti a vérnyomást, így segít normalizálni az értékeket. Hogyan?

A magyarázat a víz hőfokában keresendő. Egyrészt a test felmelegedésével gyorsul a véráramlás, másrészt a vér hőmérsékletének növekedésével az erek kitágulnak. Ez a két jelenség együttesen vezet a könnyebb és lassabb véráramlás kialakulásához, mely már 20 perces fürdőzést követően mérhető eredményeket hoz.

A tartósan rendezett vérnyomáshoz persze nem kell minden időt a medencében tölteni, bár az is csábító alternatívának hangzik. De legyünk realisták! Már heti háromszori masszázsmedence használat is elegendő a hatás szinten tartásához, de ha többször támadnak elmerülni a kényeztető forróságban, élj bátran a lehetőséggel.

 

Még nem találta meg álmai masszázsmedencéjét? Keresse a professzionális medencéket a SpaTrend országos raktár-kiárusítás és bemutatótermi vásár keretében, ahol év végéig szakértők segítségével választhatja ki az Ön számára tökéletes jakuzzi modellt.


Címkék: