Profilom 2018. március 17. Szombat - Gertrúd, Patrik

Tisztítsd a medencét porszívóval


A medencék vizének kémiai tisztíásáról rengetek lehet olvasni, de a szemmel igenis látható szennyeződések eltávolítása is komoly segítség a vízminőség megőrzésében. Mi legyen a le nem bomló és a szűrő által nem kezelt kosszal?

Az állati és növényi hulladékok, a hajszálak és egyéb szennyeződések néha kifognak a szűrőn. Előfordul, hogy méretülnél fogvaa szűrő nem bír velük, netán leszállnak a medence aljára és szinte lehetetlen onnan elmozdítani őket. Ilyen esetekben marad a kézi megoldás. A sűrű hálónál azonban sokkal kényelmesebb a viziporszívó, amely a szűrőre csatlakoztatva, de kézzel irányítva rátalál minden szennyeződésre. A víz aljára leülő kosz sem jelenthet neki akadályt, kis fejének köszönhetően az apróbb helyekre is befér. A vizi porszívó hasznos segítség lehet a kisgyerekes családokban, ahol a poros lábacskák zuhany nélkül lépnek a vízbe.

Szeretné megtalálni az ön számára leginkább megfelelő medence kiegészítőket? Kérje szakembereink segítségét személyesen bemutatótermeinkben, vagy kattintson a Spatrend oldalára!

Írta: Peitli Csilla
További cikkek a szerzőtől
 Facebook