Változatos illatélmények a masszázsmedencében

A jakuzzi vízének kényes egyensúlyát fenntartani, ha nem is lehetetlen, de azért nem könnyű munka. A testünkről bevitt szennyeződések is okozhatnak felfordulást, ezért a plusz illatanyagok, habok és kényeztető fürdősók csak akkor kerüljenek a vízbe, ha azok jakuzzi barátok. Ezután viszont már jöhet a hidromasszázzsal vegyített aromaterápia.


A jakuzzi tisztítószereket gyártó AquaFinesse dobta a piacra azt az illatkristály kollekcióját, ami négy különféle illattal és hangulattal kényezteti a meleg vízben pihenők érzékeit. A levegő, víz, tűz és föld fantázianévre keresztelt illatkreációkat elég a szűrőházba szórni, ahonnan aztán elterjed a megnyugtató aroma és a víz gőzével együtt beburkolózhatunk a finom illatfelhőbe is.

A környezetbarát technológiát és anyagokat használó cég illatkristályai sem károsak a természetre vagy a bőrre, ezért akár minden fürdőzés alkalmával használhatóak. Az illatos vizet egy-két fürdés erejéig élvezhetjük, majd az illat nyom nélkül eltűnik, anélkül, hogy bármilyen más feladatunk lenne a kristályokkal. Legközelebb tehát igény szerint egy másik karakterű illatosító kerülhet a vízbe, így mindig az aktuális lelkiállapotunknak megfelelő illatú medencébe merülhetünk el. A tökéletesen személyre szabható pihenés garantált.