Profilom 2018. február 20. Kedd - Aladár, Álmos

Világítás-variációk jakuzzikhoz


A vásárlásnál nem a világítás a legfontosabb szempont, de a hangulatteremtésben ez az elem áll az első helyen. A HotSpring medencék minden sorozata egyedi technológiával van felszerelve, melyek változatos és színes élménnyé avatják a fürdőzést. Lássuk a választékot!

Luminescence

A Highlife kollekció világítása az éjszakai merüléseket egészen új szintre emelik. A négy zónás technológia mindegyik eleme egyedileg is irányítható, így variációkban szinte verhetetlen ez a konstrukció. Külön-külön állíthatod a színeket, a víz alatti világítás erősségét és a víz feletti fények hatását is. Beállíthatsz egy adott színt vagy választhatod a színváltós opciót, amikor a fények az összes színvariációt felvonultatják.

Raio

A Limelight széria színrendszere 39 fényforrással rendelkezik, ezen felül pedig a beépített vízesés is külön megvilágítást kap. A Limelight medencék hat színváltozattal érkeznek, melyek alacsony, közepes vagy nagy fényerősségre állíthatóak. A színváltó világítás ennél a szériánál is elérhető lehetőség, ha nem tudnál egyet választani a kínálatból.

Splendors

A Hot Spot medencék két eltérő világítástechnikával vannak felszerelve, ezek egyike a Splendors. Ezt találod a Hot Spot SX és a TX modellekben. A opcionálisan kérhető kiegészítő rendszer több színnel dolgozik, melyek külön állíthatóak a maximálisan egyedi hangulat eléréséhet. A medencéhez eredetileg kapható fénytechnológia kék LED fényt nyújt a fürdőzőknek.

Hot Spot

A világítás terén némileg szerényebb kínálatot találhatsz ennél a medencecsaládnál (Rhythm, Relay). A LED-es technológia mindössze 10 fényforrásból áll, de ezek eloszlása igen izgalmas végeredményt mutat. 4 víz alatt világítótest és 6 víz feletti lámpa gondoskodik a sejtelmes hangulatról. Színben a megszokott hat variációt hozza, és fényélesség viszonylatban három erősségi fokozat közül választhatsz. A színrotáció ennél a családnál is elérhető.

Ha szeretné ön is nap, mint nap otthonában élvezni a jakuzzizás jótékony hatásait, használja ki a SpaTrend újévi masszázsmedence vásárának kedvezményeit, ahol Ön is biztosan megtalálja álmai masszázsmedencéjét!

Írta: Peitli Csilla
További cikkek a szerzőtől
 Facebook