Kávéházi hangulat saját teraszán

Az Ethos kerti bútorok kifinomultságuk és letisztult stílusuk révén minden egyes szabadban töltött pillanatot különlegessé varázsolnak.


A kültéri bútormárka nem véletlenül vált az egyik legkedveltebb gyártóvá az évek során: a márka minden egyes darabjának kárpitozásánál a jachtoknál használt, különleges technológiát alkalmazzák, hogy szélsőséges időjárási körülmények között is megőrizhessék színüket és puhaságukat.

A Corentine kávézó szett nyugalmat árasztó hangulattal fogad minket, letisztult anyaga és formája révén pedig teraszunk rendkívül karakteres eleme lehet. A három részből álló – asztal, szófa és két fotel – garnitúra az egyedi megjelenés és kivételes minőség tökéletes kombinációja. Legyen szó reggeli kávézásról, egy kellemes délutáni teázásról, vagy meghitt, romantikus borozásról, a Corentine termékcsalád minden alkalmat páratlanná varázsol majd.

Április 11. és 15. között, a Construma kiállítás ideje alatt a SpaTrend ürömi bemutatóterme exkluzív ajánlatokkal várja mindazokat, akik szakértők segítségével szeretnék kiválasztani a teraszuk, vagy kertjük hangulatához leginkább illő kiegészítőket: ismerje meg a prémium kerti bútorok, professzionális grillek és maximális kikapcsolódást nyújtó masszázsmedencék széles választékát!