3 méter árnyék, zavaró középső tartókar nélkül

A modern árnyékolóknak a könnyű kezelhetőség és a kiváló vászonanyag mellett, egyértelműen a praktikus használhatóság a legnagyobb erényük. A természeti formákból kölcsönző Umbroáta és a hagyományosabb vonalat képviselő Jardinicót is öröm használni, miután elhagyták a középen futó tartókart.


A középen futó tartókar sokáig a stabilitást jelképezte, de modern talpakkal és szerkezeti felépítésekkel már nincs szükség erre a megoldásra, egy oldalra kihelyezett tartó is tökéletes egyensúlyban tartja az árnyékolót, még a szélben is.

Az oldalsó karok nemcsak nagyobb helyet hagynak szabadon az árnyékban. a Nicosa 3 méteres átmérőjével nem kell attól tartani, hogy valaki kilóg az árnyékból. Egy nagyobb grill, egy családi étkezőasztal vagy éppen egy masszázsmedence felett is hűen őrködhet.

Ez a tartótípus azt is lehetővé teszi, hogy a vászon dőlésszögét is változtassuk, így még pontosabbá válik a Nap útjának követése, és egy könnyű mozdulattal, a irányba állítható a hűs árnyék.

Ha ilyen vagy ehhez hasonló prémium kategóriás kiegészítőkkel szeretné berendezni teraszát, jöjjön el az Országos Kerti Bútor Vásárra, hogy megtalálja és kedvezményes áron vihesse haza álmai kültéri bútorait.