Készítse fel masszázsmedencéjét a jó időre

A masszázsmedencék rendszeres vízcseréjének egyik legjobb időpontja a tavasz. A nyár esti fürdésékre felkészülve, itt az ideje a víz leeresztésének és a medence teljes nagygeneráljának, hogy ne a nyári hőségben kelljen ezzel foglalkozni.


A medencében egész télen át álló vízre ilyenkorra már ráfér a csere. A kémiai tisztítószerek által lebontott szennyeződések szemmel láthatatlan darabkái elhalmozódnak, a csövekben és a jetekben pedig felgyűlik a lerakódás, ami akár ronthatja a keringetés hatékonyságát is.

A takarítás első lépése tehát a csőrendszer alapos megtisztítása, ami nélkül a víz cseréje sem érne sokat, hiszen az rögtön visszaszennyeződne a csövekben tanyázó lerakódásoktól.

A SpaClean csőrendszertisztító tablettát éppen az ilyen esetekre találták ki. Koncentrált hatóanyagtartalmával képes a több éves lerakódásokat is eltávolítani, és tisztára mosni a nehezen elérhető helyeket. Ezután a víz leengedésével már egy egészen új, tiszta medencébe töltheti a friss fürdővizet. Nem kell attól tartania, hogy a régi kosz ezt is élvezhetetlenné teszi.