Kezdje a tavaszi nagytakarítást

A friss tavaszi levegő, az éledező természet és a még gyenge, de már nagyon vágyott napsütés várja hamarosan a teraszán, aminek maradéktalan élvezetéhez kellenek a tiszta bútorok. Kezdje a tavaszi nagytakarítást ezekkel, hogy minél előbb hódolhasson a természetnek.


Bármilyen jól és páramentesen sikerült elzárt a kerti bútorokat a tél támadása elől, egy frissítő takarításra mindig szükség van. A szellőztetésen kívül érdemes speciális bútortisztítókat is bevetni a siker érdekében, hogy nyáron már munka nélkül élvezhesse bútorait.

A Softcare tisztítócsalád kíméletesen, de alaposan tisztítja a szöveteket is, így a fa bútorok mellett párnák, huzatok és jakuzzi tető felújítására is alkalmasak. A mohás, esetleg penészes lerakódásokat sem kell külön hipós vízzel átmosni, mert a Softcare penész és moha eltávolítójával ezt megteheti enélkül, hogy aggódnia kellene az anyagok épségéért.

Használata nagyon egyszerű: permetezze a kívánt felületre, majd oszlassa el a szert. Ezután hagyja hatni a készítményt 10-15 percig, majd sima vízzel öblítse át a felületet. A környezetbarát tisztító nem tesz kárt sem a bútorban, sem az éppen éledező növényekben, így terasza teljes pompájában köszöntheti majd a tavaszt!