Különleges kerti bútor, hangulatos megoldás: Eye Catcher

Az Ethos szemrevaló kertibútora a kényelem és a kelei hangulat esszenciája, amely minden kertet és teraszt díszbe öltöztet.


Kukós, de mégis elegáns megoldással jelentkezett a Domus Ventrus, az egyedi megoldásokat magas minőségi követelményekkel ötvöző bútrogyártó cég. A kor elvárásait a bensőséges hangulattal kombináló Eye Catcher egy két oldalán nyitott, de a napvédelem miatt felül zárt csapp alakú kanapéja, amely akár két személy számára is kényelmes pihenési lehetőséget nyújt.

A magával ragadó megjelenést kiváló, a yachtoknál is alkalmazott, időjárásálló kárpittal egészítették ki, hogy évszaktól függetlenül díszíthesse a kertet ez az egyedi bútordarab.

Április 11. és 15. között, a Construma kiállítás ideje alatt a SpaTrend ürömi bemutatóterme exkluzív ajánlatokkal várja mindazokat, akik szakértők segítségével szeretnék kiválasztani a teraszuk, vagy kertjük hangulatához leginkább illő kiegészítőket: ismerje meg a prémium kerti bútorok, professzionális grillek és maximális kikapcsolódást nyújtó masszázsmedencék széles választékát!

Címkék:

kerti bútor