Luxus heverő beépített árnyékolóval

Vannak olyan bútorok, amelyek már első pillantásra levesznek a lábunkról. Ilyenkor már előre azon agyalunk, hogyan racionalizáljuk az áhított vásárlást. Az Ethos Cardiff kanapénál nem kell trükkökhöz folyamodni, a kényelem fellegvára olyan sokoldalú, hogy vétek elengedni.


Az Ethos luxusbútorokat gyártó cége minden terméke egyedi és van bennük valami plusz, amitől a kertek ékeivé válhatnak. A Cardiff kanapé is ilyen, de még ennél is több, hiszen egyszerű dizájn tárgy helyett egy kényelmes, hatalmas, pihenésre csábító bútor, ami érdekes alakjával azonnal megragadja a fantáziát.

A kanapé 2 méteres átmérője lehetővé teszi, hogy akár többen is elheverjenek és kényelmes semmittevéssel pihenjék ki a rohanó hétköznapokat. A polyrattan szerkezet egy stabil, mégis könnyen tisztítható vázat ad a bútornak, ami természetes színével válik a környezet részéve. Modern és rusztikus kertekben is pompásan fest, akárcsak romantikus növényi háttérben.

Legnagyobb előnye mégis egy másik elem: az árnyékoló. Ez a beépített és állítható redőny a vendégmarasztaló puffot, elvonulásra is alkalmas dizájn kanapévá változtatja, ami még a nap kíméletlen sugarai ellen is véd. A kanapék svájci bicskája nem csak funkcionális és kényelmes használni, de a szemet is gyönyörködteti.