Masszázsmedence jetek derékfájósoknak

A derékfájásnak számtalan oka lehet, és erősek sokszor már a hétköznapi munkavégzésben is gátol. A masszázsmedencékben szerencsére találhatóak olyan befúvók, amelyek kifejezetten erre a területre koncentrálnak. Melyek ezek?


A Caldera Spas medencék fokozott kényelmükről híresek, de emellett nagy gyógyítók is. A bölcsőként körbe ölelő székekben ülve vagy fekvőhelyen pihenve három jettípus is azért dolgozik, hogy felfrissülten, fájdalmak nélkül léphessen ki a vízből.

Whirpool fúvóka: igen nagy teljesítményű befúvó, ami a hát alsó részére irányítja a sugarakat. Erejét jól példázza, hogy használata kellemesen simogató örvényeket kelt az egész medencében.

LumbarSsage ülés: Ez az ülés típus egy különleges befúvót hív segítségül, hogy  deréktájékot tehermentesítse és lágy masszázzsal oldja az itt felgyülemlett feszültséget.

EcstaSeat: Az egyik legkedveltebb befúvóegyüttes, ami a gerinc melletti nagy hátizmokra specializálódott. A fájós derék kímélése miatt gyakran ezeket az izmokat kezdjük terhelni öntudatlanul, így ezekre is ráfér a lazító kényeztetés. Egyes Caldera Spas modellekben még a csukló és a lábikra számára is tartalmaz befúvót az ülés. Így a test egésze lazul egyetlen székben ülve.

Caldera Spas bemutatótermi készletének exkluzív kiárusításával szeretne mindenkit a kipihentebb és egészségtudatosabb életmód felé mozdítani: regisztráljon a weboldalon, s látogasson el a MAXCity-be, hogy élőben is megtekintse a masszázsmedencék széles választékát.