Masszázsmedence, nem csak túrázóknak!

A masszázsmedencékben közös, hogy számtalan egészségügyi pozitívumot képesek nyújtani használóiknak. A közös pontokon túl azonban bőven vannak az egyes modelleknek külön sajátosságaik. A Caldera Spas Niagara modellje például kifejezetten jó választás túrázóknak. Miért?


A medencék belső mérete, az ülések számra és típusa mellett a legnagyobb variációs faktort a különbőző típusú jetek jelentik. Szinte nincs is két olyan modell, amelyben ugyanazok a jetek fordulnának elő ugyanolyan számban, így az egyedi élmény garantált. De mit tud a Niagara, amiért a túrázók álma lehetne?

A 7 férőhelyes masszív medence méretéhez mérten rengeteg befúvóval rendelkezik, szám szerint 52-vel. Ezek között található a lábak legjobb barátja, az Euphoria, amely mélyre ható, erős masszázst kínál a lábaknak. A két Euphoria jet képes mindkét lábat, vádlit, térdet és combokat is átgyúrni, amire egy-egy hosszabb kirándulás vagy túra után áldással gondolhat majd. Egy profi masszőr alaposságával és erejével masszírozza át az alsó végtagokat ez a két jet, és akkor a másik 50 befúvót még üzembe sem állította.