Masszázsmedence vs. buborékfürdő

A jakuzziban való kikapcsolódás élményéhez a hidromasszázs is hozzátartozik. Mi különbözteti meg a piacon fellelhető medence típusok által kínált masszázs minőségét?


Fontos tisztázni, hogy a masszázsmedencék esetében kétféle megoldással is találkozhatunk: egyes berendezések levegőt fújó jetekkel, míg mások vízsugarakat irányzó fúvókákkal operálnak. A különbség azonban szinte azonnal érezhető.

Emlékezzünk csak vissza egy pillanatra: mire is kért minket édesanyánk, amikor az ebédlőasztalra könyökölve arra panaszkodtunk, hogy túl forró a leves? A válasz az volt: Fújd meg!

Ebből már egyszerűen levonhatjuk a következtetést azt illetően, hogy mi történik a jakuzzi bugyogó, meleg vizével, ha az aprócska mélyedésekből nem vízsugarak, hanem csak levegő kerül a habokba – hűlni fog. A kívánt hőmérséklet fenntartásához így plusz motorra, vagy legalábbis több energiára lesz szükség. A jakuzzi fogyasztása miatt megnövekedett villanyszámla máris kevésbé vonzóvá teszi az otthoni fürdőzést.

A HotSpring amerikai szakemberei azonban már a cég indulásakor olyan masszázsmedencéket álmodtak meg, amik nem csupán minőségi pihenést, alapos, kényeztető masszázst, de energiatakarékos működést is ígérnek a relaxálni vágyók számára. Ennek megfelelően, a HotSpring masszázsmedencék minden egyes modelljébe olyan rendszer került beépítésre, ami vízsugarak segítségével garantálja a fenti alapelveket.

Ha szeretne többet megtudni a különböző méretekről és szériákról, kattintson honlapunkra, vagy látogasson el bemutatótermeink egyikébe, ahol wellness szakembereink segítségével tájékozódhat a HotSpring világának sokszínű kínálatáról!