Maximális kényelem, minimál áron - FreeFlow Cascina masszázsmedence

A modern, innovatív eljárásoknak köszönhetően egy jakuzzi már nem feltétlenül luxuscikk többé. Megfizethető ár, olcsó fenntarthatóság, könnyű telepíthetőség és maximális tudás jellemzi a FreeFlow széria négy személyes medencéjét!


A masszázsmedencék minden egészségügyi előnyét élvezheti az a tulajdonos, aki a Cascina medencére teszi szavazatát, mert 17 jetjével kiváló masszázsélményt és pihentető relaxálást kínál 4 fő részére. A kis családok komfortérzetét és egészségét növelő medence kiváló hőszigetelésének köszönheti gazdaságos üzemeltetését. A nagyon könnyű szerkezet városi lakásba és erkélyre is ideális választás, egészen új oldaláról láthatja környezetét egy hideg reggelen a forró vízben ülve.

A wellness és a tudatos egészségmegőrzés legszórakoztatóbb módja még sosem volt ilyen olcsó és egyszerű. Nem kell bonyolult telepítéshez szakemberekkel egyeztetnie, elég hazavinnie a medencét, majd a kívánt helyre letéve (mindössze 125 kg víz nélkül) bedugni egy konnektorba.

A telepítés ezzel véget is ért, már csak a víztöltésre és a víz felmelegedésére kell várnia, hogy szeretteivel együtt élvezhesse az első naplementéjét a forró vízben ülve, miközben erős vízsugár masszírozza fáradt tagjait. Az élményt a beépített vízesés és a LED fények teszik tökéletessé, igazi ünnepséggé változtatja minden használatot.