Még több minőségi időt tölhet kertjében a teraszmelegítőnek hála

A nyári szabadság után nehéz újra a négy fal közé szorulni, ezért nem csoda, ha a kerttel, terasszel rendelkezők annyi időt szeretnének a szabadban tölteni, amennyit csak lehetséget. A kellemes kinti létre alkalmas időszakot segít megnövelni a teraszmelegítő, amivel a hideg őszi esték is sokáig élvezhetőek maradnak.


A teraszmelegítők az elmúlt 10 évben hatalmas fejlődésen mentek át, mind technikai, mind stílusbeli értelemben. Ma már egyáltalán nem ritka, hogy az éttermek ezekkel a melegítőkkel tolják ki a kiülős szezont egészen novemberig, és, ahogy azt a gyakorlat is mutatja: működik.

A teraszmelegítők fénnyel és főképp hővel dolgozva növelik a komfortérzetet, amivel még az őszi hidegeket is kellemes meleggé  változtatják. Ma már ezeket a kivételes gépeket is bárki hazaviheti, hogy saját kertjében és teraszán élvezze a késő őszi estéket és hajnalokat.

A rengeteg piacon fellelhető  változat közül is kiemelkedik Italkero minőségi melegítője. Első látásra is kitűnik, hogy a tervezéskor nem spóroltak az anyaggal, ami stabilitást és tartást ad a szerkezetnek. A látványos, és díszelemként is funckionáló szerkezetek nyílt lánggal dologznak, de ezeket egy zárt üvegoszlop mögé zárják a biztonság kedvéért. Ennek köszönhetően az Italkero teraszmelegítői lámpák, dizájnelemek és melegítő egyben, sőt olyan változat is létezik, aminek beépített tartófelülete is van.

SpaTrend Országos Kerti Bútor Vásár keretein belül szeretne lehetőséget biztosítani arra, hogy a saját wellness terükről álmodók megtalálhassák a számukra ideális kültéri kiegészítőket. Regisztráljon most, és látogasson el a bemutatótermek egyikébe, hogy élőben tekinthesse meg a luxusbútorokat, kiegészítőket és teraszmelegítőket.