Meghitt pihenés, trükkös terek: Jetsetter masszázsmedenceshoz: Hotspring Jetsetter

Harry Potterék varázssátrát idéző medence elsőre kicsinek tűnhet, de benne ülve hatalmas térrel és megannyi lehetőséggel szembesülünk. Apró kis csodavilágot kínál a világvezető masszázsmedence gyártó Hotspring a Jetsetter képében.


A Jetsetter a Hotspring egyik legkisebb modellje, de mérete ne tévesszen meg senkit, hatalmas erő rejlik ebben a medencében. A 3 férőhelyes, kis helyet elfoglaló masszázsmedence különleges élményét a 14 befúvó adja, melyek között megtalálható a gerinc melletti izmokat tökéletesen ellazító motomassage. Meggyőző teljesítménye egy arányaihoz mérten páratlanul nagy szűrőfelülettel társul, amely a kisebb medencék királyává avatja a Jetsettert.

Bár hatalmas bulik helyszínének nem alkalmas, bensőséges méretei miatt leginkább egy megnyugtató, meleg ölelésre hasonít a benne való fürdőzés, amit könnyű megszeretni, de annál nehezebb lemondani róla.

A tíznapos SpaTrend Expo tökéletes lehetőséget kínál arra, hogy ön is megismerhesse az otthoni wellness kiegészítők sokszínű választékát: látogasson el a tavaszköszöntő SpaTrend Expóra, ahol személyesen is megtekintheti a HotSpring legújabb berendezéseit és a Softub puhafalú, könnyen telepíthető masszázsmedencéit, valamint exkluzív ajánlatok keretein belül válogathat az első osztályú kültéri kikapcsolódást kínáló termékek között.