Milyen a legkényelmesebbnek tartott masszázsmedence?

A masszázsmedence hatékonyságát a befúvók és a motor együttesen adja, de hogy valóban szívesen töltsünk a forró vízben hosszú időt napról napra, abba már a belső kialakításnak is nagy szerepe van. A Caldera Spas modelljei ez utóbbiban is kivételesen szerepelnek.


Nem véletlenül tartják olyan sokan a Caldera masszázsmedencéit a lehető legkényelmesebb hidroterápiás eszköznek. A belső kialakítás tágas, a lábaknak is jut elég hely, és a bölcsőszerűen látrehozott székek valamint fekvő helyek nem engedik, hogy az erős vízsugár kilökje belőle a testet.

A változatos jetet minden fontosabb izomcsoportot elérnek, így nagyobb eséllyel hozzák el a várva várt ellazulást. A nagyobb izmokra ható erős vízsugár a stresszből vagy túlhajtásból fakadó görcsös feszüléseket oldja fel, amitől nemcsak fizikailag, hanem szellemileg is felfrissül az ember. Mindeközben a fejünket kényelmes párnán nyugtathatjuk, és teljesen átadhassuk magunkat a melegvíz nyugtató ölelésének.

Caldera Spas bemutatótermi készletének exkluzív kiárusításával szeretne mindenkit a kipihentebb és egészségtudatosabb életmód felé mozdítani: regisztráljon a weboldalon, s látogasson el a MAXCity-be, hogy élőben is megtekintse a masszázsmedencék széles választékát.