Minden izomcsoportot átmozgat a legújabb jakuzzis masszázs

A Caldera Spas masszázsmedencék nagy dobása a körkörös terápia, ami szépen lassan, egymás után megdolgoztat minden izomcsoportot, a tökéletes ellazulásért. Garantált relaxálás minden izomnak!


A körkörös terápia az edzőtermekben bevett gyakorlatot követi, ahol a különféle erőgépek más-más izomcsoportokra specializálódva dolgoztatják meg az embert. A medence jetek tervezői is hasonló élményben gondolkoztak, csak itt az ellazulás volt a cél.

A medencék különféle jetkialakítása rendszere ehhez az elgondoláshoz igazodik: minden egyes helyen más-más jet, és így eltérő izomcsoportokra ható masszázs várja az ellazulni vágyókat. Aki egy teljes kört megtesz a medencében, annak tetőtől talpig minden izma csodálatosan ellazul egymás után, hogy a végére egy kipihent, relaxált és görcsös fájdalmaktól mentes testet "kapjon vissza". Próbálja ki ön is körkörös terápiát, ami állítható erősséggel dolgozza meg egész testét a nyaktól a lábfejekig.

Caldera Spas bemutatótermi készletének exkluzív kiárusításával szeretne mindenkit a kipihentebb és egészségtudatosabb életmód felé mozdítani: regisztráljon a weboldalon, s látogasson el a MAXCity-be, hogy élőben is megtekintse a masszázsmedencék széles választékát.