Minőségi wellness tér, kikapcsolódás a hétköznapokban, saját otthonunkban

A hétköznapokban egyre nagyobb az igény az olyan kikapcsolódási lehetőségekre, melyek oldják a stresszt, kiszakítanak a mindennapi körforgásból, mégsem időigényesek. Egyre többen álmodják meg saját otthonukba azt a wellness teret, ahol családjukkal, barátaikkal feltöltődhetnek. Vezse Roland, a SpaTrend Kft ügyvezetője csapatával valóra váltja minden wellness rajongó álmát, és olyan funkcionális wellness teret teremt az otthonokba, kertekbe, mintha minden nap egy szállodában nyaralnánk.


Mit jelent pontosan a wellness tér, hogyan kell elképzelnünk?

V.R.: A teraszon, kertben, vagy akár egy családi ház erre a célra elkülönített helyiségében több olyan wellness terméket elhelyezhetünk, melyek maximális  kikapcsolódást nyújtanak. Az egyik legfontosabb ilyen eszköz a masszázsmedence. Ha minden nap csupán fél órát relaxálunk saját jakuzzinkban, sokat tehetünk testi és lelki egészségünkért. A hidromasszázs ellazítja izmainkat, a kellemes meleg vízben átélhetjük a súlytalanság érzését, ezzel pihentetjük ízületeinket, és egy fárasztó nap után könnyebben alszunk el. Ha a jakuzzi mellé egy szaunát és egy gőzkabint is beszerzünk, valóban olyan wellness térre tehetünk szert saját otthonunkban, amilyet akár szállodák is megirigyelnének.

Milyen lehetőségeink vannak, ha jakuzzit szeretnénk otthonunkba vásárolni?

V.R.: A SpaTrendnél hiszünk abban, hogy ez egy nagy döntés, nagyobb beruházás, ami, ha jól választunk, hosszú éveken át okoz majd örömet az egész családnak. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy megismerjük az ügyfeleink igényeit, a helyszínt, ahová a jakuzzit szeretnénk telepíteni. A szakértőink egy sikeres telepítés végére mondhatni baráti viszonyt ápolnak az ügyfelekkel. Egy kis wellness közösséget és építünk amellett, hogy értékesítünk, mert fontos, hogy tökéletesen elégedett legyen az ügyfél a választásával. Érdemes erre időt szánni.

Milyen masszázsmedence típusok vannak, és honnan tudhatjuk, melyik az, ami nekünk való?

V.R.:A masszázsmedence kínálat évről-évre bővül, talán a legjobb hasonlat az autókínálat. Jakuzziból is vásárolhatunk kedvező árfekvésű, könnyen telepíthető modelleket, letisztult vonalvezetésű, minimalista stílusú medencéket, és természetesen a jakuzzik között is van olyan, ami már a luxus kategória, akár 8 ember fürdőzhet benne egyszerre.  Csak a képzelet és pénztárcánk szabhat határt a választásnak.

Mik a jakuzzi vásárlás buktatói, mire kell odafigyelnünk?

V.R.:Egyre több helyen kínálnak, akár online megvételre is masszázsmedencéket. A jakuzzi vásárlásakor azonban érdemes körültekintőnek lenni, ez nem impulzusvásárlás. Kiemelten fontos a minőség, hiszen kültéren a jó szigeteléssel az energiatakarékos és hibamentes üzemeléssel hosszabb távon rengeteg bosszúságtól kíméljük meg magunkat, ha egy minőségi modell mellett tesszük le a voksunkat. Ilyen az általunk forgalmazott amerikai HotSpring, mely funkcióiban és minőségében is egy időtálló választás.

Mivel egészíthetjük ki a wellness teret, hogy otthoni szállodánkban érezhessük magunkat?

V.R.: A már említett szauna és gőzkabin mellett egy minőségi kerti bútorral kültéri nappalivá varázsolhatjuk teraszunkat, mely jó hangulatú grillpartyk helyszínévé válhat. A SpaTrend kínálatából a teljes berendezést egy kellemes délután alatt, szakértők segítségével válogathatjuk össze, és vadonatúj bemutatótermi wellnes terünkben lehetőség van a jakuzzik, gőzkabinok kipróbálásra is.

Címkék: