Karácsonyi céges buli: fő az elegancia

Szeretnél jól kinézni a céges karácsonyi partin? Ki akarsz tűnni a tömegből, de nem vágysz feltűnősködésre? Három stílus közül választhatsz:


Szeretnél jól kinézni a céges karácsonyi partin? Ki akarsz tűnni a tömegből, de nem vágysz feltűnősködésre? Három stílus közül választhatsz:

Csak okosan

Ha öltönyös helyen dolgozol, akkor túl sok lehetőséged nincs válogatni a céges partira, bár ne a hétköznapi zakódat vedd fel. Az elegánsabb öltönyök és cipők esetében arra mindenképp figyelj, hogy soha ne öltözz jobban, menőbb cuccokba, mint a főnököd. Ha te vagy a főnök és olyan munkatársakkal bulizol majd együtt, akik több szinttel alattad dolgoznak, akkor arra figyelj, hogy ne a legdrágább, legújabb öltönyödet válaszd, mert annak rossz üzenete van. Ami karácsonyi hangulatot illeti, legfeljebb a mandzsettagomb díszítése, a zsebkendő és nyakkendő mintája ad számodra némi mozgásteret. Ha bátrabb vagy, kipróbálhatod, hogy áll a csokornyakkendő.

Minden alkalomra

Ha kicsit lazábban is felöltözhetsz, akkor az ing-kardigán kombináció remekül fog illeni a bulihoz. Így legalább megmutathatod saját személyiségedet is az ing mintáján, a kardigán szövésén keresztül. Az ing semmiképp se legyen bő, és idén a kardigánok közül a vastagabban szőtt modellek a trendik. A másik lehetőség egy elegáns póló vagy garbó egy kényelmes zakóval. Ha vacsoráztok is, akkor legalább nem fog feszülni rajtad az ing, és ha táncra kerül a sor, megszabadulhatsz a zakótól minden feltűnés nélkül.

Laza hangulat

Ha szinte baráti a viszony közted és a munkatársaid között és a céges parti is inkább számít egy bulinak, akkor elég egy jó farmer és pulóver párosítás. Ám mivel ez mégiscsak egy karácsonyi buli, legalább a pulóvered mintája kapcsolódjon az ünnephez. Ha inkább inget vennél, akkor zakó helyett válassz bőrkabátot. Akármilyen jó is a hangulat, ez mégis egy céges rendezvény, túl lazára ne vedd azért a megjelenésed.

Címkék: